$ads={1}
Haemme nyt ammattitaisoiseen henkilökuntaamme keittiön vuoropäällikköä. Toivomme sinulta omistautumista keittiötyöskentelyyn ja taitoa sekä kylmästä että lämpimästä keittiöstä.
Tulet vastaamaan joko lämpimän tai kylmän keittiön annossuunnittelusta yhdessä keittiömestarin ja omistajan kanssa. Vastaat tavaratilauksista, reseptiikan suunnittelusta ja vuorojohtamisesta.
Toivomme sinulta ammattitaitoa ja halua kehittää Gustavin ruokatuotetta.
Teet töitä kahdessa vuorossa, lounas- ja iltavuorossa.
We are now looking for a kitchen Sous Chef to strengthen our professional kitchen staff. We expect you to be a dedicated kitchen professional who has experience in both cold and warm kitchens
You will be responsible for either the hot or cold kitchen portion planning together with the chef and the owner. Your responsibilities include doing product orders, recipe planning and shift management.
We expect from you genuine professionalism and a desire to develop Gustav's food product.
Working will happen in two shifts, lunch and evening shifts.
Hakemukset/Applications
Roope Kotila, Puh : +358440575784 [email protected]
Yhteystiedot: Roope Kotila
0440575784
[email protected]
Roope Kotila, Puh : 0440575784 [email protected]
Työpaikan osoite: Koskikatu 12, 96200 Rovaniemi
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 01.09.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.08.2023 21:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3719086d-c...
Ilmoitus jätetty: 18.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3719086d-c428-4ff7-be28-675f7b1615de
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.
Julkaistu 18.07.2023